Morgon svammel

2h 40min kvar sen får jag äntligen gå hem. Eftersom min bil är trasig så får jag antingen skjus eller så går jag till jobbet. Men när jag ska hem så går jag nästan jämt hem, beror på om jag jobbar natt eller dag. Jobbar jag natt, vilket jag oftast gör, så går jag alltid hem. Och det är så skönt! 
Så snart får jag komma hem till min gorumpa som ligger och värmer upp sängen <3 Förstår inte hur man har klarat av att sova själv, när det är så underbart att somna bredvid sin Prince Charming!

Sen vill jag att det ska bli måndag, för då kommer mitt paket! Wiiie

Framtidsplaner

Sitter på jobbet i vanlig ordning haha ^^ Har träningsvärk i axlar/armar och lite i benen sen jag å karln hade en liten skoterdejt ;) Medan han brummade runt på sin nya leksak så fick jag låna ett gammelhärk som knappt går att svänga med :) Men det är sjukt kul att köra skoter ändå ;) Men till nästa vinter så ska jag ha införskaffat en egen skoter, som inte är lika gammal som mig :p
 
Ska även börja plugga snart. Behöver bara Svenska 2 och ev Engelska 2, beroende på vilken högskola jag väljer, för att ha en chans att komma in på den utbildning jag vill gå. Ska självklart skriva högskoleprovet också, alltid ett plus i kanten när man skickar in ansökan ;) Iaf så ska jag börja med att läsa Svenska 2, då man inte kan läsa den på distans, men man kunde få ett lite "anpassat" schema om man jobbar. Tror jag tänker läsa Engelska 2 också även fast det inte behövs, men känns som att det ökar chanserna för att få en plats i utbildningen.
Ååå, känner mig skit taggad till att börja plugga lite igen!! :D
 
Nej nu ska jag kolla klart på dom sista avsnitten av Greys Anatomy.
Puss <3
 

Skiftbyte

Snart dags för mig och mina skumtomtar att packa ihop. Snart dags för en frisk promenad hem till sängen och min gorumpa som ligger i den <3